top of page

Magyarország egyedülálló online adománygyűjtő oldala

ADJUKÖSSZE.HU

Adjukössze.hu

Ismerd meg az adjukössze.hu oldal adománygyűjtő eszközeit! Használd ki a közösségi adománygyűjtésben rejlő lehetőséget, vagy fejleszd a vállalat CSR programját!  

Az adjukössze.hu felületén közösségi adomány-gyűjtési kampányok indítására van lehetőséged, amelyre fel is készítünk. Így nem csak a szervezeted adománygyűjtési repertoárja, de kommunikációs szakértelme is bővül.

 

Az elmúlt évben 90% feletti az adjukösszén elindított kampányok sikeressége a folyamatos mentorálásnak is köszönhetően. A kampányok projekt alapúak, nyomon követhetőek, átláthatóak, és az online felületeken jól és költséghatékonyan kommunikálhatóak.

 

Bankkártyás adományozási szolgáltatásunkkal az adományozóknak egy egyszerű és gyors lehetőséget kínálhat szervezeted a támogatásra. A kiépített banki fizetési rendszernek köszönhetően egyszeri és havi rendszeres adományozás is választható. A támogatókról érkező adatokból a szervezeted adatbázist építhet. A bankkártyás szolgáltatás egyszerűen kombinálható időszakos online adománygyűjtő kampányokkal is.

Telefonos adományozási szolgáltatásunkkal állandó és kampányszerű adománygyűjtésre is lehetősége van a szervezetednek. Egyszerű, könnyen használható eszköz minden potenciális adományozó számára. A négy legnagyobb szolgáltató hálózatáról elérhető, így egyetlen SMS-sel vagy telefonhívással szinte bárki szervezeted támogatója lehet. A klasszikus médiában és online felületeken is jól kommunikálhatod.


Adománygyűjtési szolgáltatásainknak díja van, melyről tájékozódhatsz az ÁSZF-ben. Ha gyűjtés szeretnél indítani az adjukössze.hu-n, látogasd meg oldalunkat, és ismerkedj meg a felhasználási feltételekkel.

1%

SOK KICSI SOKRA MEGY.

A NIOK Alapítvány kiemelten büszke 1%-os sikereire. Egyedüli civilszervezetként a törvényalkotástól kezdve szószólója az 1%-os ügynek, támogatója a százalékos adományozásnak, számos kutatás, konferencia és nemzetközi projekt résztvevője.

Hiszünk abban, hogy minden egyes 1% számít, ezért tanácsadási szolgáltatásunkkal támogatjuk a civilszervezeteket a sikeres 1%-os kampányok megszervezésében, valamint információs oldalainkon felhívjuk az adózók figyelmét az 1%-kal kapcsolatos határidőkre, tudnivalókra. Kövesse figyelemmel www.nonprofit.hu oldalunkat.

Adófizetők számára ajánljuk szervezeti keresőnket és 1%-os információs oldalunkat.

 

Civilszervezetek számára ajánljuk 1%-os kampányok szervezéséhez tanácsadó alkalmainkat, melyre jelentkezni a tanacsado@niok.hu címen lehet. Továbbá javasoljuk, hogy jelentkezzenek be az adományozást segítő adatbázisunkba, így az adományozók könnyebben találják meg az 1% felajánlásához szükséges adatokat.

És ha már bejelentkeztek, létre is tudják hozni saját 1%-os kampányukat, amelyeket a rendelkezési időszak végéig böngészhetnek az adjukössze.hu látogatói!

Adjunk egy részt a civileknek! 1%

A NIOK a kezdetektől segíti és támogatja, hogy a százalékos adományozás Magyarországon sikeres és népszerű jótékony eszközzé váljon.

shutterstock_279619349_web.jpg
TANÁCSADÁS

EGYEDI PROBLÉMÁIDRA MEGTALÁLJUK AZ EGYEDI MEGOLDÁSOKAT.

Tanácsadás

Szolgáltatásainkkal fejlődni fog szervezeted kommunikációja, új adománygyűjtő eszközöket vehetsz igénybe, szélesedni fog adományozóid köre.
A NIOK Alapítvány segít a vállalatoknak is, hogy sikeresen építsék be az adományozást CSR tevékenységükbe.

CIVILEKNEK

VÁLLALATOKNAK

Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal állunk rendelkezésedre adomány- és 1% gyűjtés terén.

Célunk, hogy a lehető leghatékonyabban és szervezetre szabottan tudjuk kialakítani adománygyűjtési stratégiád, kampányod főbb elemeit.

 

Segítünk a hatékony kommunikációban, az adományozók megtalálásában és megtartásában.

 

Eszközöket adunk, amelyekkel növelheted szervezeted adománygyűjtési kapacitását.

 

Ha még csak most vágnál neki az adománygyűjtésnek, vagy már foglalkozol vele, de elkelne a szakszerű segítség, kísérés, támogatás, keress bennünket!

Tudjuk, hogy a vállalatok számára fontos a megbízható, átlátható partner, a kiszámítható, tiszta kommunikáció és a mérhető eredmény.

Éppen ezért mi is azokat a megoldásokat keressük, amiben ezek a értékek megjelennek.

 

Széles körű civilszervezeti kapcsolataink, szolgáltatásaink lehetővé teszik Önnek és cégének, hogy transzparens, mérhető (és akár a munkatársakat is bevonó) akciókat, pályázatokat, programokat bonyolítson le.

CSR pályáztatás, átláthatósági vizsgálat, vállalati önkéntes- vagy adománygyűjtő akció, vagy matchfunding: a NIOK Alapítvány szakértelmével egyszerűbb és sikeresebb lesz.

bottom of page