top of page

Alapvető értéknek tartjuk az erős, alulról építkező civil társadalmat. Küldetésünknek eleget téve azt szolgáljuk, hogy a civilszervezetek megerősödjenek az értékteremtésben, s mindezt hatékonyan, fenntartható módon, átláthatóan tehessék.

gradient3.jpf

Szolgáltatásaink

Adományozási megoldások 

A NIOK üzemelteti az ország legnagyobb közösségi adománygyűjtő felületét, az adjukössze.hu-t. Az oldalon keresztül lehetőség van közösségi adománygyűjtési kampány indítására, valamint telefonos, illetve bankkártyás adománygyűjtési szolgáltatás igénylésére. Nézz körül az Adjukösszén vagy tudj meg többet adományozási megoldásinkról!

adjukossze.hu logo

Tanácsadás

Széles körű civilszervezeti kapcsolataink, szolgáltatásaink lehetővé teszik vállalatok számára, hogy segítségünkkel transzparens, mérhető akciókat, pályázatokat, programokat bonyolítsanak le. Civil szervezetek számára kommunikációs és adománygyűjtési tanácsadást nyújtunk. Tudj meg többet tanácsadási szolgáltatásunkról!

tanácsadás logo

Szoftver adományok

A NIOK által üzemeltetett civiletch.hu célja, hogy az arra jogosult hazai nonprofit szervezeteket és könyvtárakat a feladataik ellátásához szükséges technológiával, tudással és erőforrásokkal segítsük társadalmi szerepvállalásuk hatékonyabb végzésében. Nézz körül a civiltech.hu-n vagy tudj meg többet szoftveradományozási szolgáltatásunkról! 

civiltech.hu logo

Civil Információs Könyvtár és Tudástár

A NIOK nyilvános nonprofit szakkönyvtára mellett működteti a legnagyobb hazai civil információs portált, a nonprofit.hu -t is Az ingyenes, minden civil számára elérhető oldal független információforrást biztosít a szektor tagjai számára. Színvonalas hírlevele 11 500 emberhez juttatja el a civileket érintő híreket. Nézz körül a weboldalon vagy tudj meg többet civil tudásbázisunkról és hírlevelünkről! 

nonprofit.hu logo

Civiltech HUB

Ha képzést, workshopot, találkozót szervezel, és könnyen megközelíthető, kellemes környezetet keresel biztos technikai háttérrel, várunk a Civil Tech Hubban! Olyan jó hangulatú, otthonos teret hoztunk létre, amelyet magunk is örömmel használunk, és amelynek technikai felszereltsége hatékonnyá teszi és megkönnyíti a munkát. Tudj meg többet a HUB-ról! 

Civil Tech Hub, kiadó tréningterem Buda
bottom of page