top of page
niok_hu_hub_fejlec.png

Közösségi és képzési helyszín

NIOK HUB

HUB_LOGO_RGB_VERTIKALIS-01.png

2019 szeptemberében megnyitott a NIOK Hub, Budapest egyik leginspirálóbb közösségi és képzési helyszíne! Ha képzést, workshopot, találkozót szervezel, és könnyen megközelíthető, kellemes környezetet keresel biztos technikai háttérrel, várunk a NIOK Hubban! A Hubban olyan jó hangulatú, otthonos teret hoztunk létre, amelyet magunk is örömmel használunk, és amelynek technikai felszereltsége hatékonnyá teszi és megkönnyíti a munkát.

 

A Hub nem csak a NIOK rendezvényeinek ad otthont, hanem nyitva áll bármely civil szervezet, helyi közösség és céges bérlők számára is! Tarthatsz itt tréninget, coaching alkalmat, meet-upot, de akár jógaórát is. Üzleti bérlőként a teremhasználat díjával civil szervezetek fejlesztését támogathatod!

A NIOK Hub részben akadálymentes, mechanikus kerekesszékkel közlekedők számára használható, esetenként segítséggel.

Civil Tech Hub tér
Civil Tech Hub tér emberekkel
Civil Tech Hub tér avató

A Hub szabadon kombinálható bútorait igényeiteknek megfelelően rendezhetitek be, legyen szó nagy közös megbeszélésről, tervezésről; frontális előadásról; vagy interaktív, kisebb csoportokban zajló workshopról. Az LCD képernyős kivetítési lehetőség egyszerűen használható, bármilyen laptophoz egyszerűen csatlakoztatható, a vetítés közbeni munkához pedig bluetoothos billentyűzetet és egeret tudunk biztosítani. A terem mérete: 48 nm, 20 főt tud befogadni.

civil-tech-hub-asztalok.jpg
Civil Tech Hub kistárgyaló, coaching szoba

Áraink:

Coaching szoba
(min 2 óra)

A NIOK Hub hétköznapokon 17:00 után és hétvégi napokon bérelhető, ettől eltérő időpontban külön megállapodás szerint biztosítjuk.

 

A Hub a NIOK irodájában található, közel a Széll Kálmán térhez és a Déli pályaudvarhoz. Címünk: 1122 Budapest, Maros u. 23.

Várunk Titeket!

HUB_LOGO_RGB_VERTIKALIS-01.png

A NIOK Hub létrehozását a Microsoft Magyarország támogatta. Köszönjük!

A Civil Tech Hub, kiadó tréningterem támogatója a Microsoft

A Hub mellett kisebb coaching/tanácsadó szobánk is kibérelhető. Itt 2-4 fő tud kényelmesen, nyugodt környezetben beszélgetni. A szoba mérete: 7 nm.

NIOK Hub
(min 3óra)
bottom of page