2019 szeptemberében megnyitott a Civil Tech Hub, Budapest egyik leginspirálóbb közösségi és képzési helyszíne! Ha képzést, workshopot, találkozót szervezel, és könnyen megközelíthető, kellemes környezetet keresel biztos technikai háttérrel, várunk a Civil Tech Hubban! A Hubban olyan jó hangulatú, otthonos teret hoztunk létre, amelyet magunk is örömmel használunk, és amelynek technikai felszereltsége hatékonnyá teszi és megkönnyíti a munkát.

 

A Hub nem csak a NIOK rendezvényeinek ad otthont, hanem nyitva áll bármely civil szervezet, helyi közösség és céges bérlők számára is! Tarthatsz itt tréninget, coaching alkalmat, meet-upot, de akár jógaórát is. Üzleti bérlőként a teremhasználat díjával civil szervezetek fejlesztését támogathatod!

A Civil Tech Hub részben akadálymentes, mechanikus kerekesszékkel közlekedők számára használható, esetenként segítséggel.

A Hub szabadon kombinálható bútorait igényeiteknek megfelelően rendezhetitek be, legyen szó nagy közös megbeszélésről, tervezésről; frontális előadásról; vagy interaktív, kisebb csoportokban zajló workshopról. Az LCD képernyős kivetítési lehetőség egyszerűen használható, bármilyen laptophoz egyszerűen csatlakoztatható, a vetítés közbeni munkához pedig bluetoothos billentyűzetet és egeret tudunk biztosítani. A terem mérete: 48 nm, 20 fő tud befogadni.

Áraink:

Coaching szoba

A Civil Tech Hub bérelhető hétköznapokon, 9:00 és 17:00 között. Ettől eltérő időpontban külön megállapodás szerint biztosítjuk.

A Hub a NIOK irodájában található, közel a Széll Kálmán térhez és a Déli pályaudvarhoz. Címünk: 1122 Budapest, Maros u. 23.

Várunk Titeket!

A Civil Tech Hub létrehozását a Microsoft Magyarország támogatta. Köszönjük!

KITALÁLTUNK VALAMIT

Civil Tech Hub

A Hub mellett kisebb coaching/tanácsadó szobánk is kibérelhető. Itt 2-4 fő tud kényelmesen, nyugodt környezetben beszélgetni. A szoba mérete: 7 nm.

Civil Tech Hub

ADOMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK

SZOFTVER ADOMÁNYOK

1122 Budapest

Maros utca 23. mfszt. 1.

kapcsolat@niok.hu

etikus adománygyűjtő szervezet logo
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Adószámunk: 18063710-2-43

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a NIOK Alapítvány.  © 2016  Minden jog fenntartva.

PARTNEREINK

Telekom
D_logo.jpg
IMEDIA Kft.

Büszkék vagyunk rá, hogy itthonról és külföldről is támogatott, etikus adománygyűjtő szervezet vagyunk.