top of page

POINT hálózat

Rijksoverheid
Visegrad Fund

MINDIG KITALÁLUNK VALAMIT.

 ISMERD MEG TOVÁBBI TEVÉKENYSÉGEINKET!

Programjaink/POINT hálózat

A POINT hálózat régiónk adománygyűjtésben jártas trénereit, tanácsadóit, facilitátorait köti össze, amely programnak a NIOK azért vált részesévé, hogy még több tapasztalatot és inspirációt tudjunk kínálni és megosztani a magyar civil szervezetekkel.

A programról részletes leírás a POINT network oldalán található.

 

A hálózat nyitott a szervezetek adománygyűjtését, egyéb kapacitásfejlesztését segítő trénerek, szakemberek jelentkezésére!

A POINT hálózat 2014-ben jött létre a Cseh Adománygyűjtési Központ (Czech Fundraising Center) szervezésében. A hálózatnak kilenc partnerszervezete van: Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Magyarországból, Örményországból, Grúziából, Ukrajnából, Fehéroroszországból és Moldovából.

 

A POINT-hoz 2017-ben csatlakozott a NIOK, elsősorban azzal a céllal, hogy tanácsadóink tréneri képességeit, tapasztalatait fejlesszük és nemzetközi trénerekkel hosszabb távon együttműködjünk, tapasztalatot cseréljünk.  A projekt keretében részt vettünk a nyári egyetemen, ahol a NIOK tanácsadói mellett 19 más szakértő, civilszervezeti munkatárs dolgozott együtt.

 

A projekt tartalmi elemeként továbbá megvalósul egy partnertalálkozó és workshop, ahol hazai civilszervezeti munkatársakkal, trénerekkel dolgozunk együtt.

bottom of page