POINT hálózat

Rijksoverheid
Visegrad Fund

MINDIG KITALÁLUNK VALAMIT.

 ISMERD MEG TOVÁBBI TEVÉKENYSÉGEINKET!

Programjaink/POINT hálózat

A POINT hálózat régiónk adománygyűjtésben jártas trénereit, tanácsadóit, facilitátorait köti össze, amely programnak a NIOK azért vált részesévé, hogy még több tapasztalatot és inspirációt tudjunk kínálni és megosztani a magyar civil szervezetekkel.

A programról részletes leírás a POINT network oldalán található.

 

A hálózat nyitott a szervezetek adománygyűjtését, egyéb kapacitásfejlesztését segítő trénerek, szakemberek jelentkezésére!

A POINT hálózat 2014-ben jött létre a Cseh Adománygyűjtési Központ (Czech Fundraising Center) szervezésében. A hálózatnak kilenc partnerszervezete van: Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Magyarországból, Örményországból, Grúziából, Ukrajnából, Fehéroroszországból és Moldovából.

 

A POINT-hoz 2017-ben csatlakozott a NIOK, elsősorban azzal a céllal, hogy tanácsadóink tréneri képességeit, tapasztalatait fejlesszük és nemzetközi trénerekkel hosszabb távon együttműködjünk, tapasztalatot cseréljünk.  A projekt keretében részt vettünk a nyári egyetemen, ahol a NIOK tanácsadói mellett 19 más szakértő, civilszervezeti munkatárs dolgozott együtt.

 

A projekt tartalmi elemeként továbbá megvalósul egy partnertalálkozó és workshop, ahol hazai civilszervezeti munkatársakkal, trénerekkel dolgozunk együtt.

NIOK Alapítvány logo

ADOMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK

SZOFTVER ADOMÁNYOK

1122 Budapest

Maros utca 23. mfszt. 1.

kapcsolat@niok.hu

etikus adománygyűjtő szervezet logo
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

#adnimenő

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a NIOK Alapítvány.  © 2016  Minden jog fenntartva.

PARTNEREINK

D_logo.jpg
IMEDIA Kft.

Büszkék vagyunk rá, hogy itthonról és külföldről is támogatott, etikus adománygyűjtő szervezet vagyunk.

Telekom