top of page

VELÜNK HATÉKONYABB LESZEL!

Civiltech.hu

Szeretne ingyen szoftvereket és hardvereket? Minimális regisztrációs díj mellett a legkeresettebbeket kínáljuk!

Microsoft, Cisco, O&O, Symantec, Google, Adobe, Bitdefender, Autodesk, Tableau és a Veritas által felajánlott adományok mind elérhetőek a közhasznú jogállással rendelkező, vagy Szja civil 1%-ra jogosult szervezetek számára CivilTech programunkon keresztül. Már 2,5 milliárd forint piaci értékben (ebből 2,2 milliárd a Microsoft részesedése) közvetítettünk a hazai civilszervezeteknek a termékekből, és még nincs vége! A NIOK Alapítvány folyamatosan várja és fogadja a szervezetek regisztrációját!


A program célja, hogy az arra jogosult hazai nonprofit szervezeteket és könyvtárakat a feladataik maximális ellátásához szükséges technológiával, tudással és erőforrásokkal támogatva segítsük társadalmi szerepvállalásuk hatékonyabb végzésében.

A TechSoup felvértezi a nonprofit szervezeteket innovatív technológiai megoldásokkal és tapasztalattal, hogy segítsen az emberek életszínvonalán javítani világszerte. Akár erőforrásokat szeretne felajánlani, akár megoldásokra van szüksége, a TechSoup készen áll a közvetítésre.

 

A TechSoup már közel három évtizede megbízható partnerként biztosítja mind a digitális platformokat, mind pedig a személyes tapasztalatot, mely lehetővé teszi, hogy közösen építsünk egy igazságosabb világot.

 

2007 óta már több mint 1100 elégedett civil szervezeti ügyfelünk van. Rendeljen ingyenes szoftvereket, hirdessen ingyen a segítségünkkel!


A programba jelentkezés menetéről, valamint a jogosultsági kritériumokról a CivilTech oldalán olvashat részletesebben.

CIVILTECH_HU_LOGO_RGB_VERTIKALIS-01.png
bottom of page