Alapvető értéknek tartjuk az erős, alulról építkező civil társadalmat. Küldetésünknek eleget téve azt szolgáljuk, hogy a civilszervezetek megerősödjenek az értékteremtésben, s mindezt hatékonyan, fenntartható módon, átláthatóan tehessék.

gradient3.jpf

Szolgáltatásaink

Adományozási megoldások 

A NIOK üzemelteti az ország legnagyobb közösségi adománygyűjtő felületét, az adjukössze.hu-t. Az oldalon keresztül lehetőség van közösségi adománygyűjtési kampány indítására, valamint telefonos, illetve bankkártyás adománygyűjtési szolgáltatás igénylésére. Nézz körül az Adjukösszén vagy tudj meg többet adományozási megoldásinkról!

adjukossze.hu logo

Tanácsadás

Széles körű civilszervezeti kapcsolataink, szolgáltatásaink lehetővé teszik vállalatok számára, hogy segítségünkkel transzparens, mérhető akciókat, pályázatokat, programokat bonyolítsanak le. Civil szervezetek számára kommunikációs és adománygyűjtési tanácsadást nyújtunk. Tudj meg többet tanácsadási szolgáltatásunkról!

tanácsadás logo

Szoftver adományok

A NIOK által üzemeltetett civiletch.hu célja, hogy az arra jogosult hazai nonprofit szervezeteket és könyvtárakat a feladataik ellátásához szükséges technológiával, tudással és erőforrásokkal segítsük társadalmi szerepvállalásuk hatékonyabb végzésében. Nézz körül a civiltech.hu-n vagy tudj meg többet szoftveradományozási szolgáltatásunkról! 

civiltech.hu logo

Civil Információs Könyvtár és Tudástár

A NIOK nyilvános nonprofit szakkönyvtára mellett működteti a legnagyobb hazai civil információs portált, a nonprofit.hu -t is Az ingyenes, minden civil számára elérhető oldal független információforrást biztosít a szektor tagjai számára. Színvonalas hírlevele 11 500 emberhez juttatja el a civileket érintő híreket. Nézz körül a weboldalon vagy tudj meg többet civil tudásbázisunkról és hírlevelünkről! 

nonprofit.hu logo

Civiltech HUB

Ha képzést, workshopot, találkozót szervezel, és könnyen megközelíthető, kellemes környezetet keresel biztos technikai háttérrel, várunk a Civil Tech Hubban! Olyan jó hangulatú, otthonos teret hoztunk létre, amelyet magunk is örömmel használunk, és amelynek technikai felszereltsége hatékonnyá teszi és megkönnyíti a munkát. Tudj meg többet a HUB-ról! 

Civil Tech Hub, kiadó tréningterem Buda
gradient5.jpf

Programjaink

Civil Díj

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik. Tudj meg többet a Civil Díjról!

Civil Díj

Giving Tuesday/Adakozó Kedd

Az Adakozó Kedd egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja hogy legyen egy nap, amikor minden a jótékony cselekedetekről szól. A Giving Tuesday mozgalom hivatalos magyarországi nagyköveteként kampányainkkal igyekszünk minél több embert adományozásra, a civilszervezeteket pedig saját ötletek megvalósítására buzdítani. Tudj meg többet az Adakozó Keddről!

AdakozoKedd_LOGO_nagy_hatternelkul.png

Tréninganyag fejlesztés civil szervezetek számára

A Techsoup Europe hálózat tagjaival együttműködve, az Erasmus + program támogatásával munkatársaink képzéseken vesznek részt, amely által fejleszteni tudjuk a NIOK képzési kínálatát, tréninganyagait olyan témákban, amelyek a civil szervezetek digitális kompetenciáit erősíti a működésük, főként az ügyfelekkel való kapcsolattartás, kommunikáció terén.

NIOK_logo_felirat_nelkul.png

Társadalmi Bázis program 

A NIOK Alapítvány 2016 óta segíti a civilszervezeteket a beágyazottságuk, fenntarthatóságuk és társadalmi bázisuk építésében. A NIOK szakértői hálózata bevonásával intenzív támogatást nyújt elsősorban kommunikációs és adományszervezési területeken. Tudj meg többet a programról! 

NIOK_logo_felirat_nelkul.png

NIOK könyvtár


A NIOK Szakkönyvtára nyilvános könyvtár, elsődleges feladata a nonprofit szférában tevékenykedő szervezetek számára szükséges szervezet-ismereti információk biztosítása, gyűjtése, karbantartása. Frissülő gyűjteményünk alapvető küldetése a civil, nonprofit szakirodalom gyűjtése, az érdeklődők támogatása az anyagok megismerésében.​Tudj meg többet a könyvtárunkról! 

NIOK_logo_felirat_nelkul.png