top of page
grad zold2 (2)_edited.jpg

Alapvető értéknek tartjuk az erős, alulról építkező civil társadalmat. Küldetésünknek eleget téve azt szolgáljuk, hogy a civilszervezetek megerősödjenek az értékteremtésben, s mindezt hatékonyan, fenntartható módon, átláthatóan tehessék.

gradient5.jpf

Programjaink

Civil Díj

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik. Tudj meg többet a Civil Díjról!

Civil Díj

Giving Tuesday/Adakozó Kedd

Az Adakozó Kedd egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja hogy legyen egy nap, amikor minden a jótékony cselekedetekről szól. A Giving Tuesday mozgalom hivatalos magyarországi nagyköveteként kampányainkkal igyekszünk minél több embert adományozásra, a civilszervezeteket pedig saját ötletek megvalósítására buzdítani. Tudj meg többet az Adakozó Keddről!

AdakozoKedd_LOGO_nagy_hatternelkul.png

Tréninganyag fejlesztés civil szervezetek számára

A Techsoup Europe hálózat tagjaival együttműködve, az Erasmus + program támogatásával munkatársaink képzéseken vesznek részt, amely által fejleszteni tudjuk a NIOK képzési kínálatát, tréninganyagait olyan témákban, amelyek a civil szervezetek digitális kompetenciáit erősíti a működésük, főként az ügyfelekkel való kapcsolattartás, kommunikáció terén.

NIOK_logo_felirat_nelkul.png

Társadalmi Bázis program 

A NIOK Alapítvány 2016 óta segíti a civilszervezeteket a beágyazottságuk, fenntarthatóságuk és társadalmi bázisuk építésében. A NIOK szakértői hálózata bevonásával intenzív támogatást nyújt elsősorban kommunikációs és adományszervezési területeken.

NIOK_logo_felirat_nelkul.png

NIOK könyvtár


A NIOK Szakkönyvtára nyilvános könyvtár, elsődleges feladata a nonprofit szférában tevékenykedő szervezetek számára szükséges szervezet-ismereti információk biztosítása, gyűjtése, karbantartása. Frissülő gyűjteményünk alapvető küldetése a civil, nonprofit szakirodalom gyűjtése, az érdeklődők támogatása az anyagok megismerésében.​Tudj meg többet a könyvtárunkról! 

NIOK_logo_felirat_nelkul.png
bottom of page