top of page

EGYÜTT KÖNNYEBB!

Támogass!

NIOK Alapítvány  –  a civil társadalom szakmai fejlesztője.

A NIOK Alapítvány a civil szektor megerősítésén, fejlesztésén dolgozik közel 30 éve.

Függetlenség, szakmaiság, nyitottság, hatékonyság, szolidaritás -ebben hiszünk, ezt képviseljük. 

A  NIOK által nyújtott programok, képzések, forrásokat és fejlesztést biztosító pályázatok, adománygyűjtést és digitális jelenlétet támogató szolgáltatások elérhetőek minden Magyarországon működő civil szervezet számára a legkisebbektől a legnagyobbakig. A civil szervezetek hatékony szakmai munkáját segítjük, hogy minél nagyobb társadalmi hatást tudjanak elérni.

A NIOK által életre hívott Nonprofit.hu portál és a hetente megjelenő hírlevél a civil szféra legfontosabb információforrása. Az Adjukössze.hu adománygyűjtő platform és a CivilTech digitális szolgáltatásokat nyújtó oldal egyedülálló módon támogatja a szektor fejlődését és erősödését. A NIOK által biztosított pályázati források pedig anyagi hátteret jelentenek számos jó ügynek, melyek e támogatás nélkül nem valósulhatnának meg.

 

Mindezeket a NIOK Alapítvány civil szervezetként maga is pályázatokból és támogatásokból biztosítja. Működéséhez elengedhetetlenek a támogatások. 

 

Fontosnak tartod,

  • hogy független, nyitott, szolidáris társadalomban élhessünk? 

  • hogy a civil szektor erős, önálló és hatékony legyen Magyarországon?

 

A civil szervezetek léte és működése rajtad is múlik! Támogass, hogy együtt erősíthessük a civil társadalmat – rendszeres adományod hosszú távon teszi kiszámíthatóvá támogató munkánkat!

Amennyiben egyszeri vagy rendszeres adományod utalni szeretnéd, megteheted a  MagNet Bank 16200106-11596972 bankszámlaszámra.

A kitöltött 1%-os nyilatkozatot letöltheted INNEN, vagy ha az új e-szja rendszert használod, csak írd be az 1%-os nyilatkozatba a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány nevét, és a rendszer beemeli alapítványunk adószámát.

1%.png

Ajánld fel adód 1%-át a NIOK Alapítványnak!

Adományod megköszönjük, felhasználásáról pedig beszámolót készítünk neked.

 

 

 

A NIOK Alapítvány tagja az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek közösségének,

adománygyűjtő tevékenységét annak etikai kódexe szerint végzi.

EASZlogo800px.png
bottom of page