VELED KÖNNYEBB!

TÁMOGASS MINKET

Támogass!

Ha neked is fontos a civil szektor,

ha neked is számít a civilek jelene és jövője,

ha szerinted is kell egy független szervezet, mely azon munkálkodik, hogy a nonprofit szektorban tevékenykedő szervezetek hasznosan és fenntarthatóan végezzék tevékenységüket,

akkor támogass minket!

1% - Ma kiemelten fontos, hogy a magyarországi civilszervezetek támogatást kapjanak, és folytassák a társadalmat jobbító tevékenységüket. Olyan helyzetben, mikor a civilszervezetekkel szemben nő a bizalmatlanság, amikor ezen szervezeteknek egyre forráshiányosabb környezetben kell dolgozniuk, segítő szolgáltatásaikat fenntartaniuk, kell legyen valaki, aki szakmai támogatást, megoldásokat, eszközöket kínál számukra. A NIOK Alapítvány 1994 óta dolgozik azon, hogy a civilszervezetek jogaikkal, a működésüket segítő tudnivalókkal és gyakorlatokkal tisztában legyenek, hogy olyan szolgáltatásokat nyújthassunk, melynek köszönhetően javul a szervezetek adománygyűjtő és kommunikációs képessége. Ha szerinted is fontos, hogy ezt a munkánkat folytatni tudjuk, és továbbra is segíthessünk a szervezeteknek, a szektornak, akkor kérünk, hogy személyi jövedelemadód 1%-át ajánld fel a NIOK Alapítványnak.

 

Adószámunk: 18063710-2-43

 

A kitöltött 1%-os nyilatkozatot letöltheted INNEN, vagy ha az új e-szja rendszert használod, csak írd be az 1%-os nyilatkozatba a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány nevét, és a rendszer beemeli alapítványunk adószámát.

Személyi jövedelemadód felajánlásán túl adományoddal is támogathatsz minket. Visszatérő (havi rendszeres) támogatásod biztonságossá és kiszámíthatóvá teszi működésünk, így biztosíthatjuk a civilszervezeteknek a munkájukat és fenntarthatóságukat segítő szolgáltatásainkat. Ehhez a támogatási formához csupán csak egy bankkártya szükséges, az adományozási felületet pedig elérheted INNEN. Örömmel fogadjuk alkalmi, egyszeri 

Adományod megköszönjük, felhasználásáról pedig beszámolót készítünk neked.

 

 

 

A NIOK Alapítvány tagja az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek közösségének,

adománygyűjtő tevékenységét annak etikai kódexe szerint végzi.

adományod is. Már a kisebb összegű támogatás is hasznosul nálunk: adományod elsősorban működésünkre, valamint a civilszervezeteket segítő információs és tudásbázis fejlesztésére és karbantartására fordítjuk (ezeket ismerd meg részletesebben is: http://www.niok.hu/tudasbazis). Egyszeri adományozáshoz is használhatod bankkártyádat IDE KATTINTVA, de tudsz számunkra utalni is: MagNet Bank 16200106-11596972.