MINDEN, AMI CIVIL.

Nonprofit.hu

 

Magyarország első számú nonprofit témájú portálja: hírek, tudástár, események, hogy ne maradj le semmiről!

Portálunk az első és legnagyobb hazai nonprofit témájú civil információs oldal, ahol a civilszervezetek és a szektor iránt érdeklődők megtalálhatják a számukra szükséges információkat.

 

Évi, közel 1 milliós oldalletöltés mellett a  nonprofit.hu  folyamatosan szolgáltatja a híreket, pályázati információkat, civil jogi, gazdasági ismereteket, álláshirdetéseket, rendezvények, konferenciák beharangozóit.

Bátran mondhatjuk, hogy a szektor egyik legfontosabb információs felülete ez a portál.

Tudástárában a civilszervezetek az alapítástól a megszüntetésig megtalálnak minden olyan tudnivalót, iratmintát, gyakorlati útmutatót, melyre munkájuk során szükségük lehet.

 

A Civil Kalendárium a szektor számára fontos események, és határidők összefoglalója, de portálunkon érhetőek el a szektor álláshirdetései is.


A nonprofit.hu hasznos információkkal szolgál a szektor iránt “még csak” érdeklődőknek is, segít belelátni a szektor életébe, a civilek munkájába.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

MINDENKI BENNE VAN.

Adatbázis

 

A NIOK Alapítvány civilszervezeti adatbázisa segít az adományozóknak, hogy támogatási céljaiknak a legmegfelelőbb szervezetet találhassák meg. A civilszervezetek pedig megismertethetik az adományozókkal programjaikat, adománykéréseiket.

Magyarországon ma jelenleg közel 50.000 aktív és működő civilszervezet létezik. A NIOK által működtetett civilszervezeti adatbázisban ebből több mint 32 ezer szervezet adatai érhetőek el.


Adatbázisunkba a szervezetek maguk töltik fel azokat az információkat, melyeket a sikeres adományozáshoz szeretnének megadni, így bemutathatják programjaikat, adománygyűjtő tevékenységüket, és megadhatják elérhetőségeiket.

Az átláthatóság, és ellenőrizhetőség érdekében a szervezetek adatlapját összekapcsoljuk a NAV, és az OBH (Országos Bírósági Hivatal) adataival is, így minden hivatalos és nyilvántartott információ is megjelenik egy-egy szervezet profilján.

 

Az adatbázisban többféle kategória, és keresési szempont alapján kereshetnek a felhasználók számukra fontos szervezetet.

A NIOK adatbázisa természetesen az 1%-ot felajánló adófizetők egyik legkedveltebb keresőfelülete is.


Az adatbázis lehetőséget teremt vállalatok számára is, hogy megismerhessék a szervezetek szakmai profilját, és a NIOK támogatásával együttműködő partnereket keressenek.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL.

Hírlevél

 

A NIOK hetente megjelenő hírleveléből mindig első kézből értesülhetsz a szektor legfrissebb híreiről, pályázatairól, állásairól és egyéb tudnivalókról.

A NIOK számára kiemelten fontos, hogy a szektort érintő hírek, felhívások és tudnivalók időben eljussanak a civil szektor szereplőihez, az érdeklődőkhöz és az újságírókhoz.


Ennek érdekében indítottuk hírlevél szolgáltatásunkat, amely ezidáig több mint 500 alkalommal került kiküldésre, és jelenleg is 10.300 feliratkozót tájékoztat a nonprofit.hu híreiből szemezgetve.

Hírlevelünkben helyet kapnak a civileket érintő legfontosabb pályázati felhívások, események, a nonprofit szervezeteknek szóló vállalati és állami programok, és álláshirdetések. Továbbá követőink innen értesülhetnek a NIOK aktuális ajánlatairól, rendezvényeiről, állásfoglalásairól.


Ne maradj le! Iratkozz fel Hírlevelünkre! A szektor legfrissebb hírei minden héten. Tőlünk, neked.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK